Wie zijn wij?

In het begin van 2018 is ‘De Kraaij bootje varen’ opgericht door jonge ondernemers. Aan het woord is Leonie Fleuren, mede-eigenaar van ‘De Kraaij bootje varen’:
Als klein meisje voer ik samen met m’n ouders al over het mooie water wat de omgeving van Cuijk te bieden heeft. De fijne herinneringen aan die tijd en onze liefde voor het genieten op het water zijn de fundamenten van onze onderneming geworden. Deze leuke ervaringen willen wij graag doorgeven aan een groter publiek. Daarom staan we in de periode van 1 april tot 1 oktober voor u klaar!

Erg leuk vind ik dat ‘De Kraaij bootje varen’ een echt familiebedrijf aan het worden is. Mijn partner Lars is een goede kapitein die in de weekenden vaak de rondvaarten doet. Samen met onze lieve zoontjes Tieme en Melle brengen we de flyers van het bedrijf rond. Mijn vader Jan helpt ook graag mee als ervaren kapitein.

Inmiddels kunnen we diverse leuke workshops aanbieden ter onderbreking van het varen. Zo bieden we onder andere een schilderworkshop aan op unieke locatie aan het water die door Janet wordt verzorgd en zijn er ook diverse actieve uitjes in de omgeving te doen. We maken graag een offerte op maat, die aansluit bij uw wensen!