Wie zijn wij?

In het begin van 2018 is ‘De Kraaij bootje varen’ opgericht door jonge ondernemers. Aan het woord is Leonie Fleuren, mede-eigenaar van ‘De Kraaij bootje varen’:
Als klein meisje voer ik samen met m’n ouders al over het mooie water wat de omgeving van Cuijk te bieden heeft. De fijne herinneringen aan die tijd en onze liefde voor het genieten op het water zijn de fundamenten van onze onderneming geworden. Deze leuke ervaringen willen wij graag doorgeven aan een groter publiek. Daarom staan we in de periode van 1 april tot 1 oktober voor u klaar!

Erg leuk vind ik dat ‘De Kraaij bootje varen’ een echt familiebedrijf is geworden. Mijn partner Lars is een goede kapitein die in de weekenden vaak de rondvaarten doet. Samen met onze drie kinderen brengen we de flyers van het bedrijf rond en kopen we de drankjes in. Mijn vader Jan helpt ook graag mee als ervaren kapitein.

Inmiddels bieden we ook echt een totaalplaatje aan, met hapjes/drankjes en zelfs een combinatie van een rondvaart met een superleuke schilderworkshop op unieke locatie aan het water.

We maken graag een offerte op maat, die aansluit bij uw wensen!